HTML

Hírlevél

írd be az e-mail címedet!

ForeignPolicy.com

Technorati


Add to Technorati Favorites

2008.01.30. 18:03 zhaoman

A Corvinus is meglovagolja a kínai konjunktúrát, de hogyan?

Hír a Budapesti Corvinus Egyetem honlapján


Indul a Corvinus Kínai Központja!

A Budapesti Corvinus Egyetem Kínai Közigazgatás-, Gazdaság- és Társadalomkutató Központjának szervezésében kínai nyelvi kurzusok és a kínai gazdaságot és társadalmat bemutató kurzusok indulnak a Közigazgatástudományi Karon. A kurzusokra a Budapesti Corvinus Egyetem minden hallgatója jelentkezhez függetlenül attól, hogy melyik kar diákja.
A kínai nyelvórák valamint A „kínai típusú szocializmus” – közigazgatás, gazdaság és társadalom a mai Kínában c. tantárgy szabadon választhatók, előtanulmányt nem igényelnek, kreditpontot az adott szak tanterve szerint kapnak.


Ez nagyon tetszetős dolog! Kellenek ilyen központok! De könyörgöm, miért a Közig Karon??? Miért kell "A" Közgazdasági Egyetem közig karának a Kína-központot létrehoznia? Hol van ilyenkor a Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék Intézet? Vagy a GKar?

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://waijiao.blog.hu/api/trackback/id/tr59318477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

x · http://discozombi.hu 2008.09.09. 21:30:14

A Közgázegyetemnek nincs Közigazgatástudományi Kara. A Budapesti Corvinus Egyetemnek van. Jó lenne, ha a "közgáz" karokban tudatosulna, hogy a Corvinuson mellettük, mint 3 kar mellett van még 4 másik kar. És az is, hogy a 4 több, mint 3.
süti beállítások módosítása