Kitöltöttem egy pohár Choya Umeshu-t, ami édes szilvabornak felel meg. Annyit azért meg kell jegyeznem, hogy bár az ital alapjául szolgáló ume gyömölcsöt "japán szilvának" szokták nevezni, igazából egy átmenet a sárgabarack és a szilva között. Kínában őshonos, de évszázadok óta jelen van Japánban és Koreában is.
Most egy japánból származó italt kortyolgatok, és ha a végére érek, akkor megeszem az üvegben lévő gyümölcsszemeket is. Közben írok néhány posztot.
Kalandra fel!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.